Despre Noi

Cu furajele de la Stefania, nu garantam ca oile vor prinde glas, dar sigur vor prinde in greutate. Miorita a crescut in sute de ani. Acum nu mai e nevoie sa asteptam atat. Animalele cresc intr-o luna, cat altele in cinci. Pentru ca beneficiaza de o nutritie de calitate. Nu sunt povesti, ci e povestea noastra. Hai sa o citim impreuna.

A fost, nu chiar odata ca niciodata, ci in 1996, nu peste noua mari si noua tari, ci aici in Severin, o firma care credea ca si in Romania povestile de succes pot avea happy end. Zis si facut. Am pornit la drum cu comertul de faina si cereale. S-a dovedit ca romanul nu e doar poet, ci si muncitor. Respectand constant calitatea, imbunatatind logistica si construind o retea de furnizori si clienti pe baza de incredere, in 2004, SC Stefania SRL a devenit singurul producator autorizat de nutreturi combinate din judetul Mehedinti.

Desi parea de domeniul SF, ne-am propus sa teleportam retetele si cunostintele traditionale in prezent si chiar in viitor. Pentru aceasta, nu am recurs la o nava spatiala, ci la noua linie tehnologica, achizitionata in 2012. Tot ceea ce insemna altadata munca, efort, zile intregi de truda, se traduce acum prin stiinta care ne permite sa obtinem aceleasi produse de calitate, cu o mai mare precizie si intr-un timp mult mai scurt. Dozarea si amestecarea furajelor se face ca la carte, in
functie de etapele de dezvoltare si de necesitatile nutritive ale animalelor.

Bineinteles ca nu am ramas singurii interesati de acest domeniu atat de promitator. Indiferent cat de mare ar fi concurenta sau presiunea adusa de secolul vitezei, avem un principiu la care nu vom renunta niciodata: CALITATEA.

  • Calitate atestata: sistem integrat de management al calitatii si sigurantei alimentului in conformitate cu cerintele SR EN ISO 9001:2008 si SR EN ISO 22000:2005);
  • Calitate aplicata: furnizori locali si producatori directi care ofera cele mai bune variante de pret si calitate;
  • Calitate curata: in procesul de prelucrare se respecta intotdeauna cerintele de mediu si de siguranta a alimentului;
  • Calitate diversificata: ne adaptam la evolutia pietei si a cerintelor clientilor;
  • Calitate asumata: fiecare angajat contribuie la evolutia firmei, prin produse si servicii de inalta clasa;
  • Calitate respectata: strategia noastra are in centru nevoile clientilor, corectitudinea colaborarii si respectul reciproc

Si fiindca vestile bune circula repede, astazi firma noastra s-a extins in zona de Vest, avand relatii de colaborare cu producatori particulari si ferme specializate din judetele Mehedinti, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Caras Severin, Arad, Teleorman si Timis.

Nu putem incaleca pe-o sa si sa terminam povestea asa, pentru ca noi consideram ca acesta e doar inceputul. Va invitam sa intrati in acest film, unde clientii nostri sunt intotdeauna personajele principalele. Va asteptam la MAGAZINE.

DATE CONTACTPROGRAM LUCRU

Luni-Vineri : 08 - 20

Sambata : 08 - 14

Duminica : 08 - 14