Cu furajele de la Ștefania, nu garantăm că oile vor prinde glas, dar sigur vor prinde în greutate. Miorița a crescut în sute de ani, dar acum nu mai e nevoie să așteptăm atat. Animalele cresc într-o lună, cât altele în cinci, pentru că beneficiază de o nutriție de calitate. Nu sunt povești, ci este povestea noastră. Hai sa o citim împreună!

A fost, nu chiar odată ca niciodata, ci in 1996, nu peste nouă mări și nouă țări, ci aici în Drobeta-Turnu Severin, o firma care credea că și in România poveștile de succes pot exista. Am pornit la drum cu comerțul de făină și cereale. S-a dovedit că românul nu e doar poet, ci și muncitor. Respectând constant calitatea, îmbunătățind logistica și construind o rețea de furnizori și clienți pe bază de încredere, în 2004, SC Ștefania SRL a devenit singurul producător autorizat de nutrețuri combinate din județul Mehedinți.

Deși părea de domeniul SF, ne-am propus să teleportăm rețetele și cunoștințele tradiționale în prezent și chiar în viitor. Pentru aceasta, nu am recurs la o navă spațială, ci la o nouă linie tehnologică, achiziționată în 2012. Tot ceea ce însemna altădată muncă, efort, zile întregi de trudă, se traduce acum prin știința care ne permite să obținem aceleași produse de calitate, cu o mai mare precizie și într-un timp mult mai scurt. Dozarea și amestecarea furajelor se face ca la carte, în
funcție de etapele de dezvoltare și de necesitățile nutritive ale animalelor.

Bineînteles că nu am rămas singurii interesați de acest domeniu atât de promițător. Indiferent cât de mare ar fi concurența sau presiunea adusă de secolul vitezei, avem un principiu la care nu vom renunța niciodată: CALITATEA.

Și fiindcă veștile bune circulă repede, astăzi firma noastră s-a extins și în zona de Vest, având relații de colaborare cu producători particulari și ferme specializate din județele Mehedinți, Dolj, Gorj, Olt, Hunedoara, Caraș-Severin, Arad, Teleorman și Timiș.

Nu putem încăleca pe-o șa și să terminăm povestea așa, pentru că noi considerăm că acesta e doar începutul. Vă invităm să intrați în acest film, unde clienții noștri sunt întotdeauna personajele principalele. Vă așteptăm în magazinele noastre!

NUTRIȚIE DE NOTA 10

1.

Asiguri animalelor toate substanțele nutritive de care au nevoie pentru a se dezvolta frumos și armonios. Poți avea o fermă de top modele, cu dieta adecvată.

2.

Poți să folosești combinații diverse, în funcție de nevoile animalelor. Nimeni nu agreează același meniu zilnic, oricât ar fi el de bun.

3.

Sănătate, că-i mai buna decât toate! Alimentația corectă previne apariția unor boli care aduc suferință animalelor și pierderi crescătorilor.

4.

Iți faci viața mai ușoară. Hrănirea animalelor devine simplă și eficientă, cu minim de efort pentru crescător.

5.

Produci mult și bine. Animalele cresc mai repede și sunt mai productive, ceea ce înseamnă beneficii mai mari pentru tine.

6.

Carnea și produsele pe care le obții sunt sănătoase și delicioase, ceea ce iți asigură clienți fideli pe termen lung.

7.

Avem formule personalizate pentru fiecare perioadă din viața animalului, în funcție de starea lui de sănătate, anotimp, cerințe nutritive. Mai simplu decât la farmacie, primești rețeta de care ai nevoie.

8.

Materiile prime sunt controlate și certificate din punct de vedere al calității. Luăm ce e mai bun, păstrăm în condiții optime și prelucrăm ca la carte.

9.

Luăm produsele direct de la sursă, din țara și le aducem către tine pe calea cea mai scurtă. Asta înseamnă și cel mai bun raport calitate / preț.

10.

Piața produselor și preparatelor din carne din România se dezvoltă, așa că ai de ce să investești în viitorul afacerii tale.